Thomas Heurtel, nova incorporació del Barça Lassa

Thomas Heurtel, nova incorporació del Barça Lassa

El Barça Lassa de Sito Alonso comença a prendre forma. i una de les primeres peces a incorporar-se serà el base francès Thomas Heurtel, de 28 anys i 1,89 d’alçada i que prové de l’Anadolu Efes turc. El contracte serà per dues temporades, fins al 30 de juny del 2019, i ja només queda que el jugador passi la revisió mèdica.

L’entrenador madrileny, que també s’ha incorporat recentment al club, comptarà d’aquesta manera amb un base creatiu i ràpid, amb  una gran visió de joc i amb facilitat per anotar. En aquest últim aspecte cal destacar que a la darrera temporada ha fet bons percentatges tant de tirs de tres com de dos, sobretot després de penetrar a cistella. A més a més va acabar l’Eurolliga 2016/2017 com a líder d’assistències, amb vuit per matx.

Ha estat justament en aquesta competició que el Barça ha pogut comprovar de primera mà l’habilitat anotadora del francès. En les dues ocasions en què es van enfrontar, Heurtel va anotar 14 i 18 punts. I amb un especial esment a l’efectivitat des del triple: 2/2 al Palau Blaugrana i 3/4 a l’Abdi Ipekçi. Només la tenacitat de l’Olympiacos, en l’únic Play-off que va arribar al cinquè partit, va impedir que l’equip turc es plantés a la Final Four.

Heurtel prové de l’Anadolu Efes però és un vell conegut dels afeccionats de la Lliga ACB.  Després de jugar una temporada a l’Alacant, en què ja va començar a destacar amb només 21 anys, va signar pel Baskonia, on s’estaria tres temporades i mitja. En total, ha disputat fins ara més de 150 partits a l’ACB, una xifra que seguirà augmentant a les ordres de Sito Alonso.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*