Sito Alonso: “és el moment adequat per venir al Barça”

Sito Alonso: "és el moment adequat per venir al Barça"

El Barça Lassa ja ha presentat el seu nou entrenador, Sito Alonso, carregat d’il·lusió i ganes de treballar. El nou tècnic ha agraït poder entrenar aquest equip i ha fet constar que pot ser una peça clau pel nou projecte blaugrana.

Nacho Rodríguez ha llistat les característiques que el club buscava per un nou entrenador, les quals compleix Alonso, i que es basaven en experiència tant en Eurolliga com Lliga ACB, un alt nivell d’autoexigència i lideratge dins el vestidor, identificació amb el club, i treball amb els joves.

Sito ha deixat clar que els jugadors del Barça Lassa han de sentir-se identificats i han de voler venir a jugar en aquest equip “sí o sí”. S’ha mostrat motivat i ha dit que és el millor moment per venir al Barça, sense pensar en la mala temporada que ha passat ja que el nou tècnic blaugrana ve a “començar una bona dinàmica, no a canviar una mala dinàmica” per dues temporades, amb opció a tercera.

En quant a l’equip, el nou entrenador vol competitivitat i duresa, amb Navarro dins l’equip: “Parlar d’un model i no pensar en Navarro és un error”, de qui s’ha d’aprofitar l’experiència. Alonso vol una plantilla àmplia (14 jugadors) per poder recobrar al 100% els jugadors que estan en fase de recuperació i no patir durant els partits forts que es trobaran al llarg de la temporada.

Sobre els jugadors joves, Sito Alonso s’ha mostrat proper a que entrenin en el primer equip, i abans que els jugadors del primer equip, però sense necessitat de jugar-hi. Vol exigència, feina i dedicació. Per això, el més important pel tècnic és treballar amb els joves i fer un seguiment continu.

Amb agraïments al club, l’admiració a Pedro Martínez –“s’ha guanyat el meu respecte des de fa més de 15 anys, no és només ara per guanyar la lliga, és un entrenador excel·lent”-, i ganes de formar un Barça competitiu i tornar la il·lusió a l’afició blaugrana, el nou tècnic ha estat presentat avui dimarts 20 de juny.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*