Què és 24″

Moment de la victòria 'in extremis' del Manresa contra el Fuenlabrada. El 9 de març del 2014.

Moment de la victòria ‘in extremis’ del Manresa contra el Fuenlabrada. El 9 de març del 2014.

24segons és un projecte humil de ràdio per internet iniciat l’any 2013 per un grup d’aficionats al bàsquet amb l’objectiu de difondre i de divulgar l’esport de la cistella arreu del nostre país. Durant el seu primer any de vida, 24segons.cat ha transmès més d’una cinquantena de partits de diferents equips catalans com la Bruixa d’Or Manresa, el FIATC Mútua Joventut, el Futbol Club Barcelona o el CB Prat en diversos esdeveniments esportius nacionals i europeus com ara la Lliga ACB, la Lliga Nacional de Catalunya, la Lliga LEB o l’Eurolliga. A més, també vam fer en directe la ‘Final Four’ de l’Eurolliga d’hòquei patins amb la voluntat de fer més difusió d’un dels esports amb més tradició a casa nostra.

 

Imatge de la nostra posició de comentaristes al Nou Congost de Manresa.

Imatge de la nostra posició de comentaristes al Nou Congost de Manresa.

Ens podeu seguir a través d’aquest lloc web a la part superior de la pàgina, on hi ha el reproductor que ens enllaça amb el nostre sistema d’streaming que ens permet oferir una qualitat de descàrrega òptima. Enguany, farem tots els partits de la Bruixa d’Or Manresa que jugui al Nou Congost, així com tots els partits del Barça a l’Eurolliga al Palau Blaugrana i la ‘Final Four’ de manera íntegra. També transmetrem la Lliga Nacional Catalana, els Playoff de l’ACB i la Copa del Rei. Alhora, no descartem fer alguna incursió en un altre esport com la temporada passada per tal d’aprofitar la nostra plataforma i poder fer la divulgació que ens agrada d’esports que mereixen més atenció mediàtica.

La nostra primera transmissió va ser l'any passat al pavelló Girona-Fontajau durant la disputa de la Lliga Nacional de Catalunya.

La nostra primera transmissió va ser l’any passat al pavelló Girona-Fontajau durant la disputa de la Lliga Nacional de Catalunya.

Però 24segons.cat no és només un projecte radiofònic 2.0, també és un diari digital amb el bo i millor del bàsquet en català, tal com diu el nostre logotip. Oferim un seguiment molt al detall de l’actualitat dels 4 equips catalans de la Lliga ACB: el Manresa, el Barça, la Penya i l’Andorra, així com un resum molt complet de tot allò que envolti la Lliga Endesa en general, l’Eurolliga, l’NBA i les competicions FEB (leb or, leb plata, lligues femenines i el bàsquet en cadira de rodes). Finalment, tenim un espai dedicat a les entrevistes, els reportatges, els perfils històrics de jugadors i personalitats mítiques d’aquest esport, un trivial en què posarem a prova el coneixement dels nostres lectors i un racó per als columnistes, que aportaran la seva opinió del què està passant al món del bàsquet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*