Phil Pressey acompanyarà Thomas Heurtel a la direcció de joc del Barça Lassa

Phil Pressey acompanyarà Thomas Heurtel a la direcció de joc del Barça Lassa

L’acord amb el base nord-americà, de 26 anys, és per a una temporada, amb una segona opcional

El Barça Lassa i el base Phillip Michael Pressey han arribat a un acord per al curs 2017/18, amb l’opció de seguir una temporada més. Phil Pressey, de 26 anys i 1’80, i que ja ha superat la revisió mèdica, compartirà la direcció de joc barcelonista amb Thomas Heurtel. Es tracta d’un base ràpid, capaç d’anotar, molt actiu i ràpid de mans en defensa i que també pot dirigir l’equip gràcies a la seva bona visió de joc.

Experiència NBA

Format a la Universitat de Missouri (2010-13), Pressey no va ser draftejat però els Boston Celtics li van oferir un contracte i va jugar dues temporades al Garden, on va disputar un total de 125 partits en dues temporades (2013-15). El curs 2015/16 el va passar a cavall del Philadelphia 76ers (14 partits), els Phoenix Suns (9 partits) i també la D-League, on va jugar un total de 31 partits amb els Idaho Stampede anotant 13.7 punts i repartint 6.9 assistències.

Aquesta última temporada ha defensat la samarreta dels Santa Cruz Warriors, l’equip afiliat de Golden State a D-League, amb unes mitjanes de 18 punts, 5,3 rebots i 8.1 assistències en 33 minuts per partit durant els 46 partits disputats.

Text: FC Barcelona

Leave a comment

Your email address will not be published.

*