Jokubas Gintvainis, talent lituà per a l’ICL Manresa

Jokubas Gintvainis, talent lituà per a l’ICL Manresa

Es tracta d’un jugador exterior d’1,91 metres i 22 anys, procedent del Peñas Huesca. Signa un contracte de 2 anys i 2 més opcionals.

Jokubas Gintvainis és nou jugador de l’ICL Manresa. Es tracta d’un base lituà de 23 anys, ja amb experiència a la Lliga LEB, i amb un gran potencial de creixement. Aquesta temporada Gintvainis ha fet unes mitjanes de 12,4 punts i 4,1 assistències per partit.

Després que fa 3 estius el Manresa es fixés en un jove jugador lituà del Peñas Huesca, Marius Grigonis, ara és el torn d’un altre exterior de la petita república bàltica que, com l’ara jugador de l’Alba de Berlín, també va arribar al Congost procedent del Peñas Huesca. Es tracta de Jokubas Gintvainis (nascut el 25 de juliol del 1994 a Plungé, Lituània). El base lituà, que també pot actuar com a escorta, serà de l’equip del Bages amb un contracte de dues temporades i dues més opcionals. Ha jugat la darrera temporada al Peñas Huesca de la Lliga LEB Or, i, per tant, arribarà a Manresa amb coneixement de la categoria a la qual jugarà. En aquesta darrera temporada Gintvainis ha fet una mitjana de 12,4 punts (inclòs més d’un 41% en tirs de 3 punts), 4,1 assistències i 11 de valoració per partit.

Román Montañez, Director Esportiu de l’ICL Manresa, explica sobre Gintvainis que «és un jugador amb talent, bon passador i que pren bones decisions a la pista». A més, Montañez en destaca que «té un gran tir exterior, i creiem que pot tenir molta projecció com a jugador».

Trajectòria de Jokubas Gintvainis
2013-14 – Lietkabelis Panavezys (Lituània)
2014 – Science City Jena (Alemanya)
2014-16 KK Pieno (Lituània)
2016-17 – Peñas Huesca

Leave a comment

Your email address will not be published.

*