Finals NBA 2017 ‘Game’ 1: Kevin Durant comença amb ganes i els Warriors s’exhibeixen (113-91)

Finals NBA 2017, ‘Game’ 1: Kevin Durant comença amb ganes i els Warriors s’exhibeixen (113-91)

Autor: Sergi Díaz

El flamant fitxatge dels Golden State Warriors aquest estiu ha començat les Finals amb ganes d’aconseguir el seu primer anell. KD s’ha enfilat fins els 40 punts, 8 rebots, 8 assistències i una omnipresència defensiva que ha fet dubtar l’atac dels Cavs. Amb la nova incoporació liderant, els Warriors han aconseguit imposar el seu joc col·lectiu per passar per sobre dels actuals campions i apuntar-se el primer punt.

Amb un ritme de joc altíssim, els Cavaliers aconseguien posar-se per davant en diverses ocasions durant el primer quart, però jugar a tantes possessions per partit té molts riscs si al davant tens el millor equip en aquest tipus de situacions. Un parell de parcials posaven els Warriors per davant al final del primer quart (35-30) i a partir d’aquí veurien sempre els Cavs pel retrovisor. Durant arrassava amb ràpids contraatacs acabats amb contundents esmaixades davant la impassivitat visitant. Però mitjançant el talent d’Irving, la lluita de Love (21 rebots) i la presència de LeBron, els Warriors no aconseguien grans avantatges. S’arribava al descans amb un 60-52.

Però la represa va ser un monòleg local. A banda de l’exhibició de KD, la resta de Warriors s’hi van implicar convertint la resta del partit en una oda del joc coral. Només 4 pilotes perdudes en tot el partit i 31 assistències. Punts, punts i més punts i els Warriors que trencaven definitivament el partit. Curry (28 punts i 10 assistències) mig encarrilava el partit amb els seus ja clàssics triples en transició. La diferència i sensacions eren tals ja al tercer quart, que cap jugador dels dos equips va superar els 40 minuts de partit (només LeBron va arribar als 40). 1-0 i contundent victòria Warrior, però no oblidem el que va passar l’any passat després de les dues pallisses inicials dels de La Badia. Els Cavs no estan morts encara, però aquest any hi ha Kevin Durant.

Cosnulteu les estadístiques aquí.


Leave a comment

Your email address will not be published.

*